Уважаеми клиенти, от 1-ви Май до 6-ти Май няма да работим! Поръчката през този период ще се обработват след 7-ми май.


Спрей Bardahl - Почистване на карбуратори

0.00.лв

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: За бензинови двигатели. Премахва отлаганията, стабилизира ниските обороти. Увеличава мощността и ускорението, намалява разхода на гориво. Разтваря и премахва всякакъв вид о..

Размразитeл за ключалки STARLINE

2.40.лв

Размразитeл за ключалки STARLINE..

Спрей за ключалки K2- 50ml

2.50.лв

К2-Спрей-препарат за размразяване на ключалки. Ефикасно действа до -60’С. Съдържа смазочни вещесва, които предпазват ключалката от корозия и повторно замръзване. Не уврежда лака...

Анти-мъгла

4.00.лв

Спрей-препарат FOX е ефикасно средство срещу изпотяване на прозорците. Не оставя следи. Продуктът е лесен за използване и не оставя ивици по прозорците.  Ефективен не само през зимата..

Размразител за прозорци K2 500ml

5.50.лв

Супер ефективно размразяване за прозорци, достъпно на пазара  повече от 10 години.  Само за няколко минути размразява повърхността на стъклото, оставяйки го гладко и без драскотини.  Наночас..

Спрей акрилен гланц Син цвят

8.00.лв

Тип: АкрилТип: ГланцЦвят: СинТип пръскане: СпрейКапацитет: 400.0 mlТегло: 0,42kg..

Силиконов спрей K2

8.00.лв

К2-Препаратът-спрей защитава и предпазва от замръзване. Подходящ е за изделия от каучук, гума и пластмаса. Водоустойчив и предпазва от корозия. Не съдържа грес и минерални масл..

Силиконов спрей 500мл Motip

10.00.лв

За смазване и защита на гумени и пластмасови детайли главно на автомобила Предпазва автомобилните гуми от влиянието на солта и слънчевите лъчи Водо- и топлоустойчив Предпазва от ръжда ..

Спрей За Броня

12.00.лв

Бързо съхнеща структурна боя за черна пластмаса. За възстановяване от драскотини и боядисване на брони, без необходимост да се прилага грунд. Създава устойчив слой на повърхността. ..

Спрей за брони Motip

12.00.лв

Спрей за брони с отлична покривност и адхезия за поправка и освежаване на пластмасови брони. Запазвайки оригиналната структура на повърхността на броните, Спреят за брони Motip осигурява дълготр..

Спрей за боядисване на винил и кожа 200 мл

13.00.лв

Спрей за поправка и подсилване цвета на части от винил, естествена и изкуствена кожа. Създава еластично покритие. Използването му гарантира дълготраен цвят и блясък. Не нанасяйте върху синтетични ..

Спрей флуоресцентен матиран Жълт цвят

14.00.лв

Тип: флуоресцентенТип: МатиранЦвят: ЖълтТип пръскане: СпрейКапацитет: 400.0 mlТегло: 0,42kg..

Спрей флуоресцентен матиран Червен цвят

14.00.лв

Тип: флуоресцентенТип: МатиранЦвят: ЧервенТип пръскане: СпрейКапацитет: 400.0 mlТегло: 0,42kg..

Течни вериги - 400ml STARLINE

14.00.лв

Спрей течни вериги: 400мл..

Спрей флуоресцентен матиран Зелен цвят

14.00.лв

Спрей флуоресцентен матиран Зелен цвятТип: флуоресцентенТип: МатиранЦвят: ЗеленТип пръскане: СпрейКапацитет: 400.0 mlТегло: 0,42kg..

Размразитeл за стъкла SONAX 500ml

15.00.лв

SONAX DEFROSTING FOR GLASS 500ML Размразител SONAX за стъкла бързо и ефективно премахва замръзване и лед от прозорците на колата и ги предпазва от повторно обледеняване. Дефракторът Sonax ..

Спрей-боя за спирачни апарати

15.00.лв

Спрей- боя за спирачен апарат Продукт с висока издръжливост Освен декоративния ефект предлага и защитен слой. Начин на употреба; Повърхността трябва да бъде суха и чиста.Флакона се разклаща в ..

Спрей за винил, кожа и пластмаси

21.00.лв

Бързосъхнещ пластичен спрей боя за възстановяване и боядисване на естествена и изкуствена кожа, винил. Подходящ за салони на автомобили, кожени мебели, чанти, якета и др. Основата трябва да бъде чиста..

Спрей за винил, кожа и пластмаси

21.00.лв

Бързосъхнещ пластичен спрей боя за възстановяване и боядисване на естествена и изкуствена кожа, винил. Подходящ за салони на автомобили, кожени мебели, чанти, якета и др. Основата трябва да бъде чиста..

Спрей-гумирана боя за джанти черен мат

25.00.лв

Спрей-гумирана боя за джанти-ColorFlex е течен каучук,който предпазва повърхността от надраскване,прах,влага,ръжда,масла и др.. Освен декоративния ефект предлага и защитен слой. Може д..

Показване 1 от 20 до 24 (2 Страници)

Контакти