Подробно Търсене

Tuningkingz Восъчен апликатор

5.00.лв

Апликатор за използване на уреди TuningKingz използван за много повърхности като боядисване, гума, пластмаса, кожа и винил. идеален за восък приложение овална форма осигурява безопасно приложение ..

Tuningkingz Апликатор за гуми

5.00.лв

Апликатор за гуми. Прилагането на козметика за гуми никога не е било по-лесно.  нанесете върху апликатор на гуми забавя разпространението на тази смес върху страничната стена на гумата повторете,..

Brake cleaner

7.00.лв

Ideal for cleaning and degreasing. degreases and cleans contains synthetic additives for maximum cleaning effect also suitable for cleaning electric motors, generators and hydraulic parts remova..

Shiny Garage Top четка 08 - 14mm (за детайлно почистване )

7.40.лв

SHINY GARAGE Четка 14mmТази четка е предназначена за почистване на детайли както вътре, така и извън автомобила. Висококачествената четина и липсата на метален елементи я прави безопасна за почистени ..

Shiny Garage Кофа20 l

8.00.лв

Shiny Garage Leather Brush Правилно подбраните четинки гарантират безопасност при работа върху деликатен материал като кожена тапицерия, четката не надрасква повърхността и не оцветява. Четка, предназ..

Shiny Garage Bi Color Апликатор за гуми

8.00.лв

Shiny Garage Bi Цветен апликатор за гуми Апликаторът е оформена гъба, предназначена за нанасяне на SHINY GARAGE BACK2BLACK POLYMER TIRE DRESSINGгумата. Специалният дизайн улеснява дистрибуцията на п..

Tuningkingz четка

9.00.лв

идеално средство за почистване на трудно достъпни вътрешни пространства или колела благодарение на пластмасовия край защитава повърхността дебели, фини влакна Размер : 22x3cm..

Shiny Garage D-Icer 500ml -60°C

9.40.лв

Shiny Garage D-Icer се основава на фармацевтичната чистота на алкохола и най-висококачествените активни съставки. Такъв състав гарантира бърза работа, безопасност на почистените повърхности и ефектив..

Shiny Garage Top четка 12 - 19mm (за детайлно почистване )

9.40.лв

SHINY GARAGE Четка 14mmТази четка е предназначена за почистване на детайли както вътре, така и извън автомобила. Висококачествената четина и липсата на метален елементи я прави безопасна за почистени ..

Tuningkingz Кожа / Тапицериячетка 12x3,5cm

10.01.лв

четка за почистване на тапицерия, седалки, панели на вратите и други изработени от дървена дръжка и устойчиви четинки Размер : 12x3,5cm..

Daniel Washington - Стъклочистител

10.20.лв

Препарад, който не оставят ивици. Необходими са само 2-3 премествания, за да се измие стъклото.  Препоръки: Нанесете продукта върху стъклото или огледалото Избършете с микрофибър   Количетво: 500..

Daniel Washington - Активна пяна

10.20.лв

Активна пяна за почистване на автомобили.   Препоръки: Нанесете активна пяна върху повърхността на автомобила Изчакайте няколко минути и след това изплакнете с вода В случай на по-големи замърсяв..

Tuningkingz Кадифена микрофибърна премия380 g/m2

10.99.лв

Премиум плат от микрофибър. Идеален уред за сушене, детайлизиране и почистване с кола. ХАРАКТЕРИСТИКА: efficient and fast cleaning of each surface ideal for polishing perfectly absorbs dust, water a..

Tuningkingz Кожа / Тапицериячетка 17x4,5cm

12.00.лв

четка за почистване на тапицерия, седалки, панели на вратите и други изработени от дървена дръжка и устойчиви четинки Размер : 17x4,5cm..

Daniel Washington - Екстракт

13.40.лв

Daniel Washington ниско пенообразуващ агент за почистване и почистване на тапицерии и килими по метода на екстракция. Препоръки: Разредете 0,1л или 0,2л екстракт с 2л вода Нанесете върху повърхнос..

Shiny Garage Perfect Стъклочистител 500ml

13.40.лв

SHINY GARAGE PERFECT GLASS CLEANER - 500MLShiny Garage Perfect Glass Cleaner - това е един от най-добрите препарати за почистване на стъкло отвътре, както и отвън. продуктът е много ефективен, едно пр..

Daniel Washington - Detailer

13.40.лв

Премахване на насекоми и птичи отпадъци от боя, стъкло и пластмасови части на автомобил. Препоръки: Напръскайте продукта върху замърсените части и го оставете да подейства за няколко минути Използ..

Tuningkingz Premium Microfiber Cloth

13.99.лв

Премиум плат от микрофибър. Идеален уред за сушене, детайлизиране и почистване с кола. ХАРАКТЕРИСТИКА: ефективно и бързо почистване на всяка повърхност идеален за полиране перфектно абсорбира пра..

Shiny Garage Шампоан

14.00.лв

Shiny Garage Car Shampoo -ефективен шампоан за кола с чудесни миещи свойства, приятна миризма на мандарина и изключително богата пяна. Подобрената формула на продуктът е с по-интензивна миризма, по-го..

Tuningkingz Glass Gloss

15.00.лв

Почистващо стъкло с мирис на череша. Оставя приятна миризма дори след употреба и хидрофобен ефект, който отблъсква капки вода и мръсотия. Нанесете почистващ препарат с пръскачка Изсушете с помощта ..

Daniel Washington - APC

15.60.лв

Универсален почистващ препарат APC Daniel Washington.  Препоръки: нанесете спрея върху повърхността, която искате да почистите използвайте четка за почистване не позволявайте на почистващия препа..

Shiny Garage Top четка 16 - 27mm (за детайлно почистване )

15.60.лв

SHINY GARAGE Четка 14mmТази четка е предназначена за почистване на детайли както вътре, така и извън автомобила. Висококачествената четина и липсата на метален елементи я прави безопасна за почистени ..

Daniel Washington - ALU

15.60.лв

Много силно почистващо средство за алуминиеви джанти. Премахва замърсяванията и окисляването.   Препоръки:  Нанесете активна пяна върху повърхността на автомобила (50ml върху 10 l вода) В случай..

Daniel Washington - Активна пяна

15.60.лв

Premium Daniel Washingtonшампоан с интензивен аромат по време на почистване.    Препоръки: Нанесете активната пяна върху повърхността на автомобила (50ml върху 10 l вода) В случай на по-големи за..

Tuningkingz Premium Microfiber Cloth 500 g/m2

16.01.лв

Премиум плат от микрофибър. Идеален уред за сушене, детайлизиране и почистване с кола. ХАРАКТЕРИСТИКА: ефективно и бързо почистване на всяка повърхност идеален за полиране перфектно абсорбира пра..

Shiny Garage Ензимен измиване с микрофибър

17.60.лв

Enzyme Microfiber Wash е иновативен препарат за измиване на микрофибърни кърпи и апликатори. Enzyme Microfiber Wash е комбинация от ензими, хелатни агенти, които са отговорни за отделянето на мръсотия..

Shiny Garage Upholstery четка

17.60.лв

Shiny Garage Upholstery Brushе четка, предназначена за почистване на тапицерия и стелки. Две твърдости на четината помагат да се отървете дори от най-твърдите замърсявания...

SHINY GARAGE ВСИЧКО В 1 ПОЛСКИ

18.20.лв

Apple Plastic Dressingе препарат за грижа за пластмасови елементи вътре в автомобила. Спреят е съставен от естествен восък от карнауба. Той е предназначен за тези, които искат бързо защитено превозно..

Shiny Garage Освежител за въздух- 250ML

18.20.лв

Продуктът освежава интериора на автомобила, като премахва неприятните миризми. Разгражда бактериалните частици. Оставя свеж аромат на зелен чай. Видове: Green Tea Bubble Gum Morning Dew ПРЕПОРЪКИ: ..

Shiny Garage на уплътнения 200 ml

18.20.лв

Shiny Garage Seal Separator специален продукт посветен на грижата и защитата на уплътненията на вратите в колата.   Благодарение на богатата формула, съдържаща мин. антистатични и подхранващи гумени..

Daniel Washington - Матов интериор

18.80.лв

Гумени и пластмасови грижи от Daniel Washington. Съставът на продукта съдържа полимери, благодарение на които препаратът е траен, ефикасен и лесен за нанасяне. Продуктът придава матово покритие. Преп..

Tuningkingz APC All Препарат за почистване

19.20.лв

Professional PH неутралната активна пяна позволява безпроблемно отстраняване на мръсотия от вашия автомобил. Този продукт е съвместим с всички видове восъци, което не нарушава тяхната структура и издр..

Tuningkingz Шампоан

19.20.лв

TuningKingz Шампоан революционен продукт с аромат на ябълка. Продуктът е безопасен за всички видове восъци. Благодарение на интензивната миризма на зелени ябълки, миенето на колата е по-забавно. Най-в..

Shiny Garage Sleek Premium Шампоан 500 ml

19.60.лв

SHINY GARAGE SLEEK PREMIUM SHAMPOO - 500MLShiny Garage Sleek Premium Shampoo - шампоан от първокласния рафт с много интензивен, екзотичен аромат. Използването на най-чистите, най-висококачествени съст..

Shiny Garage Carpet Cleaner 1L

19.60.лв

SHINY GARAGE CARPET CLEANER 1L   Високо концентрирана подготовка за почистване на тапицерия за кола, панели за врати, велурени подложки за кола и килими.Може да се използва като средство за отстранява..

Shiny Garage Bug Off Insect Remover 500ML-средство за премахване на насекоми

19.60.лв

Shiny Garage Bug Off Insect Remover 500ML е ефективен продукт, който премахва насекомите. Продуктът съдържа компонент, който разтваря насекомите, така че неговата ефективност е толкова висока. ..

Shiny Garage лубрикант 500 ml

19.60.лв

Shiny Garage Smooth Clay Lube 500MLShiny Garage Smooth Clay Lube е смес от съставки, които придават хлъзгава глина по време на процеса на почистване. Продуктът поддържа действието на глина и намалява ..

Препарат за гуми Japan Racing алкален

20.00.лв

Japan Racing почистващо средство за гуми - 500ml Алкално почистващо средство за всички видове фабрично прозрачни и боядисани джанти...

Daniel Washington - Detailer

21.00.лв

Продуктът, който премахва фината мръсотия и прах. Той създава дълбочина на цвета на автомобила без риск от надраскване на боята. Особено подходящ за действия и срещи с автомобили, когато трябва бързо ..

Shiny Garage Jet Black Trim Restorer 250 ml

22.20.лв

Shiny Garage Jet-Black Exterior Trim Restorerе висококачествена паста за външни пластмаси.Продуктът възстановява оригиналния цвят на пластмасови елементи, предпазва ги от въздействието на UV лъчи и пр..

SHINY GARAGE ВСИЧКО В 1 ПОЛСКИ

22.20.лв

Shiny Garage ALL IN # 1 POLISH -Нанопудрата е комбинация от почистващи, леки лакове и защитни свойства в едно. Това е уникален състав от полиращи агенти, които старателно почистват цвета като му прид..

Shiny Garage Monster Препарат за гуми+

22.20.лв

Shiny Garage Monster почистващо средство за гуми Plus е предназначен за редовно почистване на джантите. Благодарение на формулата на гела, продуктът може да издържи по-дълго време мръсотията, което го..

Shiny Garage EF Препарат за гуми

22.20.лв

EF почистващо средство за гуми PROе алкално почистващо устройство за джанти за ефективно почистване. С подходящо разреждане е напълно безопасен за алуминий и полирани джанти. Лесно се справя с най-теж..

Shiny Garage Интериорно почистване

23.60.лв

SHINY GARAGE INTERIOR CLEANER 500ML   Multi-предназначени за почистване на елементи вътре в автомобила.Подходящ е за използване върху елементи, изработени от пластмаса и върху елементи, изработени от ..

Shiny Garage Scan Inspection Spray

23.60.лв

Shiny Garage Scan Inspection Spray е смес от активни съставки, повърхностно активни вещества и безопасни, бързо изпаряващи се разтворители.     Избраният по такъв начин състав на съставките гарантир..

Shiny Garage Pink APC 1L

23.60.лв

SHINY GARAGE PINK APC 1L Концентриран препарат с аромат на дива ягода за почистване на всички повърхности. Може да се използва за измиване на тапицерия, почистване на двигателното отделение или плас..

Shiny Garage Glass Polish Pro 250ML

23.60.лв

Glass Polish Pro е специализиран уред за почистване и полиране на стъкло. Правилно подбраните компоненти за почистване и полиране, включително цериев оксид, гарантират премахване на устойчиви замърся..

Препарат за гуми Japan Racing BLOOD

24.00.лв

Japan Racing почистващо средство за гуми - 500ml PH неутрално почистване на колела за всякакъв вид джанти. След пръскане върху сухи джанти, почистващият препарат прави кървав ефект. ..

Shiny Garage D-Tox

25.00.лв

Shiny Garage D-Toxе продуктът, който премахва примеси. Лесно премахва врастналите частици от ръжда от боядисани повърхности, почиства стъкло, гума и хром. Идеален за предварително почистване на боя ил..

Shiny Garage Pre-Wash Citrus Oil 1L

25.60.лв

Pre-Wash Citrus Oilе усъвършенстван продукт за предварително измиване, чиято рецепта се основава на естествени цитрусови масла, известни с отличните си свойства на обезмасляване и разтваряне.В комбина..

Показване 1 от 50 до 82 (2 Страници)

Нови продукти

Контакти