Подложка за регистрационен номер

9.00.лв

Пластмасова подложка за регистрационен номер. Подложката има  долна релса с заключващи куки и редица монтажни отвори, които позволяват лесен монтаж. Цената е за 1бр...

Aвтомобилна радио-антена

10.00.лв

Aвтомобилна радио-антена за монтаж на таван. Дължина антена: 44 см. Дължина кабел: 110 см...

Универсална поставка

12.00.лв

Универсална стойка за автомобил с вакуумно захващане за стъклото подходяща за всички модели мобилни телефони както и MP4, PDA или GPS  Удобен бутон за бързо освобождаване на захапката  Удобна,наде..

Стойка за таблет за авто седалка

12.00.лв

Универсална стойка за автомобил, подходяща за таблети,ТV ,GPS и всякакви други мобилни устройства с размери на устройство. Стабилно и сигурно захващане за седалката на автомобила . Регулиране на дъ..

Универсална поставка

12.00.лв

Универсална стойка за автомобил  подходяща за всички модели мобилни телефони както и MP4, PDA или GPS Удобен бутон за бързо освобождаване на захапката , надеждна и лесна за използване...

Капачки за винтили NISSAN

15.00.лв

Висококачестевна изработка Цената е за комплект: 4бр...

Подложка за регистрационен номер металик

16.00.лв

Пластмасова подложка за регистрационен номер. Подложката има  долна релса с заключващи куки и редица монтажни отвори, които позволяват лесен монтаж. Цената е за 1бр.  ..

Флуорисцентна (светеща) боя за стрелки

16.00.лв

Подходяща за лакиране на стрелки на километраж както и други детайли на колата. Боята е флуорисцентна и се нуждае от UV осветление за да свети в тъмното. Цената е за 1 флакон.  ..

Скоба за лампа - рали

17.00.лв

Конзолата за рамка за LED лампа за пътника. Изработен за LED лампа за пътника с потенциометър. Конзолата за рамка за LED лампа за пътника. LED lamp за пътника с потенциометър. Използва се главно..

Алуминиеви закопчалки за преден капак универсални

18.00.лв

Алуминиеви шплентове за преден капак. Осигурете захващане на капака и също бързо отваряне.Възможност за закрепване на висяща ключалка. Материал: алуминий...

Мрежа за врата , 26x40cm

20.00.лв

Мрежа за врати, подходяща за съхранение на ръкавици, каски, мобилен телефон и т.н..Налични размери: 250 x 300mm..

Мрежа за врата , 20x31cm

23.00.лв

Мрежа за врати, подходяща за съхранение на ръкавици, каски, мобилен телефон и т.н.. Налични размери: 20x31cm 26x40cm 50x50cm..

Поставка за телефон за въздуховода

25.00.лв

Цената е за 1бр...

Джоб или рамка за врата на Grayston за съхранение.

25.00.лв

Джоб за врата или рамка, съхранявайте вашите вещи от британския производител Grayston Engineering Limited. Подходящ за съхранение на мобилен телефон, шлем, химикалка и т.н.. Джоб за врата или ра..

Мрежа за врати за съхранение на неща Grayston, 18x29cm

30.00.лв

Мрежа за врати, подходяща за съхранение на ръкавици, качулки и др. От британския производител Grayston Engineering Limited.Размери : 180 x 290 mm..

Алуминиева дръжка на вратата - Grayston

30.00.лв

Дръжка за врати за състезателни автомобили, изработена от алуминиева сплав от британския производител Grayston Engineering Limited. Доставя се по двойки. Анодиран алуминий. Особено за състезателни..

Облегалка за глава Sparco Corsa

33.00.лв

Sparco Corsa облегалка за врат, предназначена за шофиране в комфорт. просто решение за болки във връта ергономично проектиран за стрес и облекчаване на болката дишащ перфориран материал Цвят:син..

Wheel spanner holder

35.00.лв

Държач за кръстосан ключ за гуми. Лек и здрав. Лесен монтаж в интериора на автомобила. Пяна за премахване на вибрации. Размери : 200 x 200mm Тегло: 120g Материал : Стомана..

Подглавник Sparco

37.00.лв

Материал: Изкуствена кожаЦвят: Черен..

Защитна стелка за багажник

40.00.лв

Идеална за собствениците на кучета Защитава целия багажник Предпазва от вода и мръсотия и лесно се почиства Добро покритие на багажника Материал: 100% полиестер Водоустойчи..

Светещa неоновa лентa (кабел) за декорация на интериор

40.00.лв

Описание   Съдържание: гъвкава светеща ивица с дължина 1,5м, скоби и двузалепваща лепенка за прикрепяне. Дължина на кабела: 1,5м Дебелина: 2мм. Работно напрежение: 12 Волта Цвят: студено б..

Универсални закопчалки за капак/багажник

42.00.лв

Ниска структура - минимално надвишава нивото на капака.Те осигуряват просто, но ефективно вграждане в капака и възможност за заключване. Здравата структура и висококачественият повърхностен завъ..

Постелка за куче за кола

50.00.лв

Защитно покритие подходящо за транспортиране на куче или товар в багажното отделение. Дизайнът предпазва долната, страничната и задната част на багажното отделение на автомобила. Капакът е оборудва..

RRS държач за резервни колела с кръст ключ

55.00.лв

Държач за резервни гуми RACES  Регулируеми ленти за резервни колела с три точки на закрепване и тресчотка за затягане. Перфектен за рали автомобили или сервизни автомобили ...

OMP Кука за каска

63.00.лв

OMP (NA / 1871) Кука за каската или волана . Предназначено да бъде прикрепено към колата с доставената лента. Цвят: черен..

Държач с гаечен ключ за гуми карбонов

77.00.лв

Държач за кръстосан ключ за гуми. Лек и здрав. Лесен монтаж в интериора на автомобила. Пяна за премахване на вибрации.Размери : 160 x 160mm Тегло: 79g Материал : Карбон..

LED лампа за пътници с потенциометър

89.00.лв

LED лампа за пътника с потенциометър. Използва се главно в рали състезания. LED лампа за пътника с потенциометър. Използва се главно в рали състезания. Гъвкавото рамо на лампата позволява лесно и ..

държач за резервнa guma с кръстaт ключ RRS

125.00.лв

Бързо сменяем държач за резервно колело.Позволява инсталирането на резервно колело в автомобила. Благодарение на червената дръжка можете да освободите колелото бързо и лесно. тегло: 860г височ..

Карбонов калъф за документи

278.00.лв

Карбонов калъф за документи за ко-шофьор / водач. Възможно е монтирането му на врати за автомобили или други части от интериора. Размер: 330mm x 210mm карбон Дебелина: 1.5mm..

Показване 1 от 35 до 35 (1 Страници)

Контакти