Охлаждаща течност

  • 50.00.лв

    Цената на някои продукти може да е различна от посочената

  • Марки Evans
  • Продуктов номер: 93046
  • продуктов код: RS-EVC-180
  • Наличност: В Наличност

Още опции



Бърза поръчка





Охладителна течност за леки автомобили.

Power Cool 180 ° е избора на охлаждаща течност за много професионални екипи за състезания и специалисти по автомобил. За производители като Noble, никой друг охлаждащ продукт не предлага ефективността на охлаждането на Evans.

 

 

No Water

Power Cool 180 ° не съдържа вода, която да елиминира проблемите, причинени от охлаждащи течности на водна основа, повишавайки надеждността и удължавайки живота на двигателя.

-40°c до +180°c

Power Cool на 180 ° има точка на кипене над 180 ° C, което елиминира риска от прегряване, свързано с охладители на водна основа.

Low Налягане

Power Cool 180 ° генерира 75% по-малко налягане на парите от охлаждащите продукти на водна основа, което значително намалява напрежението на маркуча и уплътненията.

Protection

Power Cool 180 ° намалява кавитационната ерозия с 75% в сравнение с охлаждащите агенти на водна основа и елиминира окислителната корозия .

Long Life

Доказано е, че Power Cool на 180 ° продължава повече от 20 години и един милион мили в експлоатация без необходимост от подмяна.

Non Toxic

Power Cool 180 ° е тестван и сертифициран като Non Toxic от одобрена от EPA лаборатория. Той е биоразградим и няма да се натрупва биологично.

Типични характеристики

Физическо състояние : Синтетична течност с нисък вискозитет
Точка на кипене : Above 180°C
Точка на замръзване : по-ниска от -40°C
Цвят : Червен чист
Миризма: Почти без мирис
Tвкус: Слабо сладък, нетоксичен, но не се препоръчва за консумация от човека

ASTM & ISO Standards

Evans съвместно с ASTM комитет D15.22 са разработили специфична гама от стандарти за водни охлаждащи ссе двигатели. Всички охладители Evans са произведени в съответствие със сертифицираните ISO процедурни стандарти.

Напиши мнение

Забележка: Това не е преведено!
    Грешка при въвеждане на данни           Успешно въвдени данни

Контакти