Уважаеми клиенти, от 1-ви Май до 6-ти Май няма да работим! Поръчката през този период ще се обработват след 7-ми май.


разтоварващ клапан ( Blow off) Kompact Dual Port-20mm

  • 398.00.лв

    Цената на някои продукти може да е различна от посочената

  • Марки TURBOSMART
  • Продуктов номер: 11492
  • продуктов код: TS-0203-1021
  • Наличност: С поръчка

Още опции

на 12 вноски по 36.87 лв.


Бърза поръчка





Разтоварващ клапан (BOV) който работи отворен две от изпускателните отвора. Първичен (байпасен) порт се връща обратно към изхода и вторичният порт към атмосферата (поради звуков ефект). Използва се в превозни средства с чувствително управление на входа.

Идеален за автомобили, които използват Valve Divertet series от Bosh и DENSO. Клапанът работи като традиционен вентил, но се отваря при по-високо налягане. Чрез смяна на серийния BOSCH или DENSO клапан премахва обичайните проблеми с ECU потрепвания в двигателя и получавате звуков ефект . Лесен монтаж , в замяна на оригиналния клапан .

 

Особено Подходящ за автомобили с ограничен достъп до двигателното отделение като Audi, Porsche, Seat, Saab, Subaru, Mazda, Nissan и и някои модели.

разтоварващ клапан е подходящ само за двигатели с турбокомпресор. Намалява турбо отвора, защитава турбото и създава звуков ефект .

 

 

Цвят - черен

Три опции на диаметъра: 20mm, 25mm, 34 mm

 

 

Компанията Turbosmart от 1997 г. се занимава с разработване и производство на качествени продукти за спортни автомобили. Всички продукти са проектирани и произведени в Австралия. Благодарение на техните качества, компанията Turbosmart придоби редица награди, което ги прави една от водещите световни производители в индустрията.

Напиши мнение

Забележка: Това не е преведено!
    Грешка при въвеждане на данни           Успешно въвдени данни

Контакти