Уважаеми клиенти, от 1-ви Май до 6-ти Май няма да работим! Поръчката през този период ще се обработват след 7-ми май.


Хидравлична ръчна спирачка OBP Twin master VERTICAL

  • 252.00.лв

    Цената на някои продукти може да е различна от посочената

  • Марки OBP Motorsport
  • Продуктов номер: 12180
  • продуктов код: OBPHB0032
  • Наличност: С поръчка

Още опции

на 12 вноски по 23.34 лв.


Бърза поръчка





Вертикална Twin Master Cylinder Хидравлична ръчна спирачка 280 мм

Използването на цилиндър система Twin Master ви позволява да имате контрол над задните спирачки независимо, което ви позволява да запазите защитния елемент на спирачната система на вашите автомобили. Перфектен за EVO, SUBARU ETC.

Пълна дръжка 280мм вертикален хидравлична ръчна спирачка за Fly Off, дрифт и рали.

Дрифтирането и шофирането в рали изисква широко използване на ръчната спирачка, което може да покаже слабости при стандартните ръчни спирачки от кабел. Хидравличната система елиминира слабостите, както при стандартните ръчни спирачки тип кабел.

Хидравличната система се свързва към спирачната линия, която продълвава назад и изисква много по-малко сила, за да заключи и двете задни колела, когато е необходимо. Хидравличната ръчна спирачка се използва от шофьорите, за да блокират задните колела, когато искат да накарат колата да се завърти в завой или да се завъртят на място. Водачите на рали редовно трябва да въртят на 180 градуса "на място", когато има остър завой или трябва да завиват много силно наляво или надясно и няма достатъчно блокирабне на колелата, за да постигнат това. Хидравличната ръчна спирачка не се използва за спиране на автомобила.

Хидравлична ръчна спирачка може да се добави в системата на задната спирачна линия без промяна на оригиналната механична настройка на ръчната спирачка. Obp Ltd проектира и произвежда всички тези единици в собствената ни добре оборудвана фабрика със седалище в Англия. Тези хидравлични ръчни спирачки са изработени от олекотена стомана с покритие от прахово покритие Черен, което ви осигурява изключително силен продукт, който ще издържи цял живот. Благодарение на лекия дизайн, нашите единици са по-леки от по-скъпите алуминиеви дизайни.

Напиши мнение

Забележка: Това не е преведено!
    Грешка при въвеждане на данни           Успешно въвдени данни

Контакти