Bee-R Rev Limiter - ограничител на оборотите с управление на старта

  • 310.00.лв

    Цената на някои продукти може да е различна от посочената

  • Марки Bee-R
  • Продуктов номер: 40393
  • продуктов код: RS-Bee-R-Rev-Limiter
  • Наличност: Попитай за наличност

Още опции

на 12 вноски по 28.72 лв.


Бърза поръчка





Bee-R Rev Limiter   Най-новият тип ограничител на скоростта от Japanese specialist Bee-R.Предотвратява повреда на двигателя при използване на сериен ограничител на скоростта.

Оригиналните ограничители на скоростта, когато достигнат определена граница, изключете горивото (прекъсване на горивото) и могат да причинят щети поради твърде лоша смес. чинят щети поради твърде лоша смес. Чувствителни са особено модифицираните двигатели и всички двигатели с турбо.

Bee-Rограничителят спира запалване, когато достигне максималната скорост, така че сместа да не може да се разгради, както при конвенционалния ограничител. Това често се използва в моторния спорт (WRC, F1).

 

Bee-R the крайният превключвател е напълно регулируем на стъпки от 500 оборота в минута от 2500 до 10 000 об / мин. Тя ви позволява да зададете 2 нива на ограничение на скоростта.

 

REV 1:стойността се избира от червения потенциометър. Основният ограничител на скоростта е зададен, това е класическото ограничение на максималната скорост на движение (в зависимост от типа на двигателя, например, настроен на 7000 оборота в минута). Това означава, че двигателят при никакви обстоятелства няма да надвиши това ограничение на скоростта.


REV 2:стойността се избира с помощта на белия потенциометър. Така нареченият "нисък ограничител. Този ограничител се активира чрез издърпване на ръчната спирачка или други превключватели и може да се използва като пусково управление.

Той е зададен на стойността, при която двигателят дава възможност за най-бърз старт от мястото (най-вече е зададен на върха на въртящия момент). Например, зададено на 4000от.

Това означава, че след като дръпнете ръчната спирачка и натиснете педала на газта на пода, скоростта ще бъде около 4000 об / мин (вижте видеото по-долу). Това позволява по-бърз старт на автомобила и пълно прехвърляне на мощността на двигателя (двигателите с турбокомпресор имат увеличение на налягането, което не е възможно при неутрален двигател).

GAIN: жълтият потенциометър GAIN е настроен на времето, когато намотката се възобнови след прекъсване. При достигане на макс. ограниченията на оборотите или REV 1, или REV 2 ще изключат запалване, колкото по-дълго двигателят ще остане без искрата, толкова повече бензин ще се натрупа в цилиндрите и ще се запали след повторно свързване.. (повече бензин в цилиндъра = по-голям пламък) - вижте видеото по-долу.

Подходящ за 4 и 6 цилиндрови двигатели. Виж отдолу. Не е подходящ за V8 двигатели.

 

Преди да поръчате, моля, изберете типа ограничител въз основа на типа двигател:

 

Type B е подходящ за следните видове двигатели:

NISSAN: CA18, SR18, CG13/10DE, SR20, RB20, RB25, RB26, VQ20/25/30, VG30, all turbo and N/A.

SUBARU: EJ20, Всички двигатели

MITSUBUSHI: 4G63, 4G93, 4G92, 6A12, 6A13, 6G72,

MAZDA: 13B, 13B-REW, B6-ZE, TURBO AND N/A, 13BT

TOYOTA: 4AGE, 4AGZE, 4AFE, 2EET, 4EFTE, 3SGTE, 3SGE, 1ZZFE, 2ZZFE, 1GGTE, IJZGTE, 2JZGTE, 7MGTE

 

Тип Н:

Всички двигатели на Honda с изключение на Integra Type R - DC5, S2000 - AP1

 

ВНИМАНИЕ! неправилната употреба може да доведе до повреда на двигателя! Препоръчваме да се инсталира само в специализирани работилници! При употреба катализаторът може да се повреди.

 

Ukážky funkcie a sprievodných efektov Bee R rev limitera:

 

 

Напиши мнение

Забележка: Това не е преведено!
    Грешка при въвеждане на данни           Успешно въвдени данни

Контакти