Уважаеми клиенти, от 1-ви Май до 6-ти Май няма да работим! Поръчката през този период ще се обработват след 7-ми май.


Shiny Garage Wolly Synthetic Ръкавица за миене

  • 30.40.лв

    Цената на някои продукти може да е различна от посочената

  • Марки Shiny Garage
  • Продуктов номер: 13987
  • продуктов код: RS-SHG-071
  • Наличност: В Наличност


Бърза поръчка





SHINY GARAGE WOLLY SYNTHETIC WASH MITT - SYNTHETIC WOOL WASH GLOVE

Shiny Garage Synthetic Wool Washing Glove - е синтетична ръкавица от овча вълна, е ултра деликатна за лак и с използването на подходящи процедури гарантира много безопасно измиване.

Използването на нискокачествени ръкавици / гъби може да причини драскотини по боята. Естествената мека четина задържа мръсотия и отломките и ви позволява внимателно и безопасно да ги премахнете от автомобила. Меката, синтетична вълна абсорбира големи количества вода с шампоан, като по този начин осигурява правилното приплъзване и защита от драскотини по време на почистване. Мръсотията лесно може да се изплакне от ръкавицата. Ръкавицата е много деликатна и благодарение на контурната форма с място за палеца е удобна за използване и осигурява много удоволствие от миене.

Ръкавицата се произвежда в Полша.

ВАЖНО!

След всяка употреба старателно изплакнете ръкавицата, като премахнете остатъците от шампоан и натрупаната мръсотия Не забравяйте нежно да "изгребете" четината след употреба и да изсушите ръкавиците в положение "висящо", което ще ви помогне да предотвратите заплитането на материала. Ръкавицата може да се измие на 40 градуса с помощта на миеща течност от микрофибър. Устойчива е на силни химикали.

Напиши мнение

Забележка: Това не е преведено!
    Грешка при въвеждане на данни           Успешно въвдени данни

Контакти