Уважаеми клиенти, от 1-ви Май до 6-ти Май няма да работим! Поръчката през този период ще се обработват след 7-ми май.


Omex Индикатор за превключване (последователен)

  • 280.00.лв

    Цената на някои продукти може да е различна от посочената

  • Марки Cartek
  • Продуктов номер: 11469
  • продуктов код: CK-LS-07
  • Наличност: С поръчка
на 12 вноски по 25.94 лв.


Бърза поръчка





Индикаторът за смяна от CARTEK показва предпочитаното време за превключване на предавката, за да получат максимална производителност от своя двигател.  

Това напълно интегрирано устройство е проектирано за монтиране на табло и работи с повечето системи за запалване и тахосигнали.

 

 Устройството се програмира бързо и лесно и изисква само 3 електрически връзки.

 

CARTEK Shift Light поема RPM сигнал, 12V захранване. Използва се допълнителна бял кабел , за да се постави устройството в режим на настройка. Това се постига чрез докосване на проводника за настройка дошасито и след това стартирайте двигателя.Два външни зелени LED светлини ще започнат да мигат - това ще се случи само в режим на настройка.

 

Първо съхранявате RPM последователността. За целта повишете оборотите до началната точка ко и след това незабавно намалете оборотите. Светлините Shift ще запазят оборотите, с които искате да стартирате

 

След това докоснете проводника за настройка към заземната част на шасито и след това вдигнете оборотите си до най-високата точка, на която искате да завършите . Веднага намалете отново оборотите и Shift Lights ще постигне най-високата RPM.

 

Докоснете проводника за настройка, за да завършите режима на настройка Той ще изчисли всички междинни LED нива на последователността и ще бъде готов за използване.

 

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ:

Размер: 50mm X 40mm X 21mm

Дисплей : 25mm X 22mm LCD

Структура: Пластмасов корпус

Температурен диапазон: -20 Градуса C - +60 Градуса C

Напиши мнение

Забележка: Това не е преведено!
    Грешка при въвеждане на данни           Успешно въвдени данни

Контакти