Уважаеми клиенти, от 1-ви Май до 6-ти Май няма да работим! Поръчката през този период ще се обработват след 7-ми май.


HKS Super Racing SQV 4 Разтоварващ клапан - Последователно мембранен (71008-AK002)

  • 890.00.лв

    Цената на някои продукти може да е различна от посочената

  • Марки HKS
  • Продуктов номер: 12059
  • продуктов код: 71008-AK002
  • Наличност: С поръчка
на 12 вноски по 82.45 лв.


Бърза поръчка





Универсален последователен мембранен разтоварващ клапан (BOV) HKS Super Racing SQV 4. Използва двойна мембрана, която осигурява висока скорост и точност. Оригинал,изработени в Япония .

Новият HKS Super SQV Racing е разтоварващ клапан, който е с притискащ клапан за приложения с висока мощност. Подобно на конструкцията и функцията на новия HKS Super SQV, Super SQV Racing разтоварващ клапан използва голям единичен, алуминиев клапан за изтегляне, за да се справи с екстремното налягане и разтоварването на въздуха. Обем, който е свързан с приложения с висок тласък / конски сили.. Супер SQV Racing разтоварващ клапан е конструиран така, че да побира до 3,0 бара усилвател и може да функционира точно при автомобили с обхват от 800 к.с.. TСупер SQV Racing разтоварващ клапан използва същия кръгъл монтажен фланец и алуминиева конструкция като SSQV, за да осигури отличен поток и перфектно уплътнение. Новият Super SQV Racing разтоварващ клапан вече включва 2 рециркулационни фитинги в 19мм и 29мм.

 

HKS е водещ производител на моторни спортове и тунинг части.Те предлагат широка гама от професионални и прости тунинг продукти. Техните продукти са произведени в Япония с акцент върху качеството и стандартите за безопасност. HKS предлага най-добрите тунинг продукти за уникално шофиране.

 

Напиши мнение

Забележка: Това не е преведено!
    Грешка при въвеждане на данни           Успешно въвдени данни

Контакти