Уважаеми клиенти, от 1-ви Май до 6-ти Май няма да работим! Поръчката през този период ще се обработват след 7-ми май.


Спирачни накладки CL Brakes 5006W43T20RC8R

  • 664.00.лв

    Цената на някои продукти може да е различна от посочената

  • Марки CL Brakes
  • Продуктов номер: 133580
  • продуктов код: 5006W43T20RC8R
  • Наличност: С поръчка
на 12 вноски по 61.51 лв.


Бърза поръчка





CL Комплект спирачни накладки за MASERATI MITSUBISHI

RC8R:  RRC, TWCC, Nascar, 

Среден коефициент на триене: µ=0,6.

Разработено през 2006 г., RC8 съединението се отличава с най-високото ниво на триене на CL Brakes и се използва в най-високо ниво на моторни спортове като WRC, WTCC, NASCAR, ZA V8, AWD GrpN и т.н.. Изключително високите нива на триене позволяват по-къси спирачни разстояния, а плоската крива на въртящия момент осигурява отлична модулация, за да се предотврати блокирането на колелата.

Версията -R има уплътнена плоча за увеличаване на повърхността на спирачната накладка, като допълнително охлаждане на спирачната система. Тозикомпонент на спирачната накладка е най-подходящ за превозни средства с висока мощност, които поставят високи изисквания към спирачките си, дават по-къси спирачни пътища, не избледняващи спирачки и отново плоска крива на въртящия момент от ниски до екстремни температури.

Приложение:

MASERATI Trofeo , MC 12-→ (задни накладки )

MITSUBISHI Lancer , Evolution IV R4 (Gravel) 96→98 (задни накладки )

MITSUBISHI Lancer , Evolution IV R4 (Asphalt) 96→98 (задни накладки )

MITSUBISHI Lancer , Evolution IX 2.0 Turbo (Asphalt FIA) 05→07 (задни накладки )

MITSUBISHI Lancer , Evolution IX 2.0 Turbo (Gravel FIA) 05→07 (задни накладки )

MITSUBISHI Lancer , Evolution X 2.0 Turbo (Asphalt FIA) 07→14 (задни накладки )

MITSUBISHI Lancer , Evolution X 2.0 Turbo (Gravel FIA) 07→14 (задни накладки )

MITSUBISHI Lancer , Evolution X Gr. N (Asphalt) 07→14 (задни накладки )

MITSUBISHI Lancer , Evolution X Gr. N (Gravel) 07→14 (задни накладки )

CL Brakes (по-рано Carbone Lorraine), създаден през 1919 г. е главният участник в интегрираните бордови железопътни системи с над 4500 служители и повече от 30 обекта в целия свят. Сега наричан "Faiveley Transport Gennevilliers" и притежател на марката CL BRAKES, отдел "Спирачни накладки" запазва производствената си дейност за спирачните накладки със синтетичен метал в историческия си част в Gennevilliers, Франция, като се възползва от общото ноу-хау в научноизследователска и развойна дейност, придобити в аеронавтика както и в железопътни дейности и по този начин позволява постоянно подобряване на нашите материали за автомобили, мотоциклети и планински велосипеди. Синтетичните метални спирачни накладки се правят на базата на прахове. Продуктът на триене съдържа най-малко десет съставки (бронз, керамика, графити ...) Всяка от тези съставки прави триещата смес, която след това се пресова в устройство, което ще й придаде окончателната си форма.След това полученият артикул се поставя върху металната му опора и след това се нагрява в фурна 900 + ° C Това е процесът на синтероване: съставката на продукта се стопява, консолидира материала и го прави да се слее със своята опора. След това спирачната накладка се коригира, проверява и пакетира.

Напиши мнение

Забележка: Това не е преведено!
    Грешка при въвеждане на данни           Успешно въвдени данни

Контакти