fbpx

Доставки

За доставка се ползва куриерска фирма, цената за доставка е според тарифите на съответната куриерска фирма.

 

Доставка не се заплаща за стоки, които изрично са отбелязани като предлагащи се с безплатна такава. Цената на доставка може да бъде променяна по всяко време еднолично от страна на mmtuning-bg.com. При промяна на цената на доставка, mmtuning-bg.com е длъжен да достави поръчаните и недоставени към момента на промяната стоки по цените валидни до този момент.  

 

Доставката на стоки в наличност се извършва в рамките на от 2 до 5 работни дни в зависимост от населеното място, до което се доставя стоката.

 

За стоки, които не са наличност mmtuning-bg.com и клиента (купувача) уговарят друг приемлив и за двете страни срок за доставка използвайки средства за комуникация като: телефон, имейл, Skype и други. (Доставката на стоки, които не са били налични към момента на получаване на поръчка обикновено отнема от 7 до 15 работни дни.)

 

mmtuning-bg.com си запазва правото едностранно да откаже, по своя преценка, да извърши доставка на стоки по направени поръчки. В този случай клиента поръчал стоката не дължи пари за поръчаните стоки и в случай, че е направил плащане има правото да получи обратно парите си.

 

* Доставката на продукти по-тежки от 1кг. се оскъпява.

* Цената на доставка до офис на Еконт е по-ниска от цената за доставка на адрес.

* Поръчки направени събота и неделя се обработват и изпращат по куриер в понеделник.

Важно:

Цената на доставката не е включена в цената на продукта!